Implică-te

"Vrem autostrada Sibiu - Piteşti"

Comunitatea pasionatilor de infrastructura de pe forumurile dedicate anunta un protest inedit fata de intentiile Guvernului de a amana cu ani buni realizarea autostrazii Sibiu – Pitesti. Astfel, soferii din zona Sibiului si nu numai sunt invitati sa-l intampine joi, 19 decembrie, pe prim-ministrul Ponta chiar la inaugurarea mai multor loturi de autostrada intre Sibiu si Orastie cu urmatorul afis pus in luneta sau parbrizul autoturismului: “Vrem autostrada Sibiu – Pitesti”.

Forumul construim-romania.ro, acolo unde utilizatorii au postat pentru prima data ideea protestului, a publicat si un afis pe care spera sa se regaseasca in parbrizele si lunetele cat mai multor masini atunci cand Victor Ponta va inaugura joi trei tronsoane de autostrada intre Sibiu si Pitesti.

Iata mesajul postat de forumisti:

“Pe 19 decembrie, reteaua romaneasca de autostrazi va trece de un nou prag de 600 km. Mai ieri credeam ca vor trece decenii pana cand vom avea autostrazi moderne in Romania, iar astazi vorbim despre o retea. Si ne mai despart doar cativa ani de prima axa de autostrada est-vest, de la Nadlac la Constanta.

Odata cu reteaua de autostrazi a crescut si comunitatea noastra. Reporterii nostri voluntari au devenit tot mai multi si prin efortul lor minunat am ajuns sa aflam cu totii, zi de zi, cum evolueaza santierele, care sunt problemele si care sunt solutiile. In doar cativa ani am reusit sa ridicam valul lipsei de informatii despre marile lucrari de infrastructura.

Vocea noastra a devenit tot mai puternica, informatiile noastre tot mai valoroase si opiniile noastre tot mai apreciate.

Inaugurarea tronsoanelor A1 dintre Sibiu si Orastie de Joi, 19 decembrie 2013, este …

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-16221528-inaugurarea-tronsoanelor-autostrada-dintre-sibiu-orastie-incepe-protest-vrem-autostrada-sibiu-pitesti.htm