Implică-te

Vasile Blaga: PDL va deveni în 26 mai principala forță politică de centru-dreapta a României

Vasile Blaga: PDL va deveni în 26 mai principala forță politică de centru-dreapta a României

AGERPRES: Domnule Blaga, în calitate de președinte al PDL care este principalul mesaj pe care îl transmiteți alegătorilor pentru scrutinul europarlamentar?

Vasile Blaga: Aceste alegeri sunt extrem de importante pentru România pentru că vom trimite în Parlamentul European 32 de români care să reprezinte interesele acestei țări. 32 de români de a căror activitate sunt legate interesele noastre în Europa, mai ales că îmi permit să evidențiez faptul că peste 60% din legislația pe care noi o aprobăm în țară, deja, sunt acte normative care transpun în legislația internă legislația europeană. Tocmai din aceea PDL propune cea mai competentă și cea mai harnică listă de europarlamentari. Când spun cea mai harnică mă refer la activitatea colegilor noștri de până acum care ne-au reprezentat în Parlamentul European: Monica Macovei, domnul Stolojan, Marian Jean Marinescu, Traian Ungureanu și alții care au realizat în cei cinci ani 60 de rapoarte, adică 60 de legi, comparativ cu 36 de rapoarte câte au realizat toți ceilalți europarlamentari PSD, PNL, PRM la un loc. Oameni de activitatea cărora se leagă parcursul european constant al României, au militat pentru el și de activitatea cărora se leagă un lucru care îi bucură pe toți românii și nu numai, ci și pe toți moldovenii — ridicarea vizelor pentru cetățenii Moldovei. ..

continuare pe http://www.agerpres.ro/europarlamentare-2014/2014/05/07/2014pe-interviu-vasile-blaga-pdl-va-deveni-in-26-mai-principala-forta-politica-de-centru-dreapta-a-romaniei-12-09-59#.U2oYR6ffCko.facebook