Implică-te

ŞI BECHTEL ÎNCĂ NE MAI COSTĂ.

ŞI BECHTEL ÎNCĂ NE MAI COSTĂ.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Bechtel a bătut de departe toate recordurile în materie de bani în România. Chiar şi cu contractul reziliat, Bechtel încă ne mai costă. Astfel,CNADNR a încheiat un „contract de servicii de consultanţă privind identificarea sursei de finanţare şi pregătirea documentaţiei de atribuire pentru decontaminarea solului contaminat cu hexaclorciclohexan şi mercur rezultat din eliberarea amplasamentului Autostrăzii Braşov – Cluj – Borş”.

Compania de Drumuri va plăti în jur de 90 000 de euro către SC EPMC Consulting SRL. În schimb, firma trebuie să îndrume Compania de Drumuri spre o sursă de finanţare. Terenul de la Cluj trebuie curăţat de deşeurile toxice. Interesant este că, atunci când a fost întocmit studiul de fezabilitate pentru Autostrada Transilvania, nu s-a găsit nici un consultant care să atragă atenţia asupra problemei de la Cluj.

Intregul articol poate fi vizualizat pe http://stiriflux.ro/index.php/special/item/473-special-%C5%9Fi-bechtel-%C3%AEnc%C4%83-ne-mai-cost%C4%83 .