Implică-te

Se strânge laţul? Detalii despre filmul cu moartea procurorul​ui Panait. Tăcerea lui Ponta

Se strânge laţul? Detalii despre filmul cu moartea procurorul​ui Panait. Tăcerea lui Ponta

Regizorul Tudor Giurgiu a declarat, într-un interviu acordat MEDIAFAX că îşi doreşte ca filmul “Cristian”, la care lucrează în prezent, să redeschidă “un pic” cazul procurorului Cristian Panait, afirmând că “cei care au determinat sinuciderea acestuia sunt liberi şi nechestionaţi.

Regizorul Tudor Giurgiu a precizat că filmul “Cristian” este un proiect de care este “foarte ataşat”, afirmând că încearcă să îl lucreze “cât mai neatins de toate conotaţiile politice”. “M-aş bucura să schimbe nişte conştiinţe, m-aş bucura să se redeschidă un pic cazul şi discuţiile în jurul cazului, care cred în continuare că a fost foarte rapid clasat şi de fapt cei care au determinat sinuciderea procurorului Cristian Panait (foto dreapta) sunt în continuare liberi şi nechestionaţi. Dar de aici până la toate elucubraţiile pe care le-am citit în ziare este cale lungă”, a afirmat acesta.

Intregul articol pe http://www.reportervirtual.ro/2014/06/tudor-giurgiu-despre-filmul-care-il-va-ingrozi-pe-ponta-cine-l-a-sinucis-pe-panait.html