Implică-te

PSD reinstaurează ciuma roșie în România

PSD reinstaurează ciuma roșie în România

Câteva evenimente organizate de PSD, sub patronajul prim-ministrului Ponta, au arătat țării întregi cum se pregătesc socialiștii să reinstaureze ciuma roșie în România.

1. Primarul PSD din Târgu Jiu țipă la un judecător, președinte al Biroului Electoral Județean, și îl amenință – „stăm noi de vorbă” – pentru că prim-ministrul stă la coadă pentru înregistrarea candidaturii unui membru PSD.

2. Șeful organizației PSD Vâlcea îi pregătește pe militanții de partid, în ședințe identice cu plenarele PCR, cum să folosească telefoanele mobile în secțiile de votare și cum să afle cu câteva zile înainte de alegerile pentru Parlamentul European din 25 mai câte voturi va avea PSD.

3. Ponta vrea să pară îngrijorat de inundații și spune că ar fi bine să se suspende campania eletorală, dar dă o fugă până în Gorj să asiste la înscrierea candidaturii unui membru PSD.

Acestea sunt caracteristici ale partidului unic, care vrea să stăpânească tot – instituții, justiție, o țară – și pentru asta PSD se pregătește să fure alegerile.

Reamintesc că șeful campaniei electorale a PSD este inculpatul Liviu Dragnea, trimis în judecată exact pentru fraudă electorală. Ponta și PSD pun o persoană judecată pentru fraudă electorală să conducă o campanie electorală, arătând clar că se pregătesc să fure alegerile.

Ciuma roșie a PSD este un pericol real pentru români.

http://www.monica-macovei.ro/blog/2014/05/06/psd-reinstaureaza-ciuma-ro%C8%99ie-in-romania/