Implică-te

Procurorii susţin că Duicu făcea trafic de influenţă din cabinetul de la Palatul Victoria al lui Victor Ponta

Procurorii susţin că Duicu făcea trafic de influenţă din cabinetul de la Palatul Victoria al lui Victor Ponta

În dosarul de corupţie în care şeful Consiliului Judeţean Mehedinţi, Adrian Duicu, şi şeful poliţiei judeţene, Constantin Ponea, au fost arestaţi preventiv, apare numele premierului Victor Ponta. Procurorii DNA susţin că Adrian Duicu a făcut trafic de influenţă chiar în cabinetul premierului din Palatul Victoria. Duicu a cerut ca şeful IPJ din judeţ să fie menţinut şi apoi avansat, iar în schimb poliţistul i-a promis că îl scapă de dosarul de incompatibilitate de la ANI. Anchetatorii susţin că premierul l-a convocat la Guvern pe însuşi şeful Poliţiei Române pentru a-i satisface doleanţele lui Adrian Duicu.

Întrebat, astăzi, despre informaţiile publicate de gândul potrivit cărora procurorii DNA investighează în dosarul Duicu inclusiv un episod în care premierul Victor Ponta l-ar fi chemat pe şeful Poliţiei Române în biroul său de la Palatul Victoria pentru a-i cere numirea la IPJ Mehedinţi a omului dorit de filiala judeţeană a PSD, prim ministrul a evitat un răspuns tranşant.

Intregul articol pe http://www.gandul.info/stiri/exploziv-procurorii-sustin-ca-duicu-facea-trafic-de-influenta-din-cabinetul-de-la-palatul-victoria-al-lui-victor-ponta-in-prezenta-ministrului-de-interne-radu-stroe-stenograme-12424564