Implică-te

Predoiu, despre ruperea pactului de coabitare: Ponta reacţionează copilăros

Predoiu, despre ruperea pactului de coabitare: Ponta reacţionează copilăros

Decizia premierului de a denunţa pactul de coabitare cu preşedintele Traian Băsescu arată că pe Victor Ponta nu-l ţin nervii. Iată ce spune la RFI prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu. El afirmă că prim-ministrul preferă un volei politic cu şeful statului.

Cătălin Predoiu taxează gestul premierului Victor Ponta de a denunţa pactul de coabitare: “Mi se pare o dovadă certă a faptului că nu-l ţin nervii şi că preferă în continuare acest volei pe care-l joacă cu preşedintele Traian Băsescu, pentru că domnul Ponta nu îşi poate asuma şi rezolva probleme reale ale românilor, cum ar fi investiţiile, cum ar fi locurile de muncă şi toate celelalte. După ce a nenorocit legea educaţiei cu 97 de modificări printr-o ordonanţă neconstituţională, după ce cu chiu cu vai a reuşit să obţină un acord privind absorbţia fondurilor europene cu Comisia Europeană cu mare întârziere, după ce a eşuat în a impulsiona IMM-urile, domnul Ponta realizează că nu-i rămâne altceva decât să practice acelaşi şi acelaşi şi acelaşi stil de a face politică din anii 2000, bazat pe teme minore“.

Intregul articol poate fi citit aici http://www.rfi.ro/stiri-politica-51527-predoiu-ruperea-pactului-coabitare-ponta-reactioneaza-copilaros