Implică-te

PNL București fără conflicte de interese

PNL București fără conflicte de interese

Violeta Alexandru, Președinte PNL Bucuresti:
Declarație pe propria răspundere, completată și depusă la Secretariatul General de către toată conducerea PNL București.

Pentru a aduce un plus de integritate în rândul conducerii filialelor PNL din București dar și pentru a ridica standardele etice ale celor care urmează să candideze la orice poziție aleasă sau numită, am propus recent noului Birou Politic al PNL București și am adoptat – Declarația de interese: PNL București fără conflicte de interese.

Formularul este adaptat după cel completat de persoanele care ocupă, astăzi, funcții publice.

Cer o transparență totală asupra eventualelor angajări ale membrilor structurilor de conducere din filialele din București în Primăria Generală, Primăriile de Sector, subordonatele acestora sau în societățile comerciale deținute de acestea. La fel și cu privire la eventuale contracte avute direct sau prin firme cu aceste entități. Prevederile sunt valabile și pentru rudele până la gradul al II-lea ale tuturor celor din conducerea PNL București.

PNL București traversează o nouă etapă în care recâștigarea încrederii bucureștenilor este esențială. Ca să ajungem acolo, o diagnoză internă asupra potențialelor vulnerabilități, mi se pare importantă. Nu este singura măsură luată.