Implică-te

Cum a inaugurat Guvernul Ponta mai mulţi kilometri decât există în realitate

Cum a inaugurat Guvernul Ponta mai mulţi kilometri decât există în realitate

PSD Cluj a montat două panouri publicitare la intrarea în Cluj-Napoca prin care îi informează pe şoferi că “Guvernul Ponta a inaugurat 280 de km de autostradă”. În realitate, în ultimii doi ani s-au dat în folosinţă în România doar 258 de kilometri de autostrăzi.

“Drum Bun! Guvernul Ponta a inaugurat 280 de km de autostradă, 153 în Transilvania”, sunt informaţi  şoferii care ajung la Cluj-Napoca. Mesajul, scris pe fond roşu, apare pe o pancartă cu sigla PSD ce tronează la marginea drumului şi reprezintă, după cum spun oficialii partidului contactaţi de gândul, “o perspectivă” a celor pregătite de Guvernul Ponta pentru români.

Într-adevăr, Guvernele Ponta au tăiat din mai 2012 şi până la finalul lui 2013, panglici pentru mai multe autostrăzi şi centuri cu regim de autostradă, dar PSD se laudă cu mai mulţi kilometri de drum decât au fost construiţi de fapt.

Intregul articol pe http://www.gandul.info/financiar/marii-panglicari-psd-si-a-facut-autostrada-de-campanie-cum-a-inaugurat-guvernul-ponta-mai-multi-kilometri-decat-exista-in-realitate-12330254