Implică-te

Klaus Iohannis: „Voi crea un Consiliu Consultativ pentru românii din Diaspora”

Klaus Iohannis: „Voi crea un Consiliu Consultativ pentru românii din Diaspora”

Klaus Johannis este, conform sondajelor, singurul candidat capabil să-l învingă pe Victor Ponta în cursa pentru Cotroceni. Actualul primar al Sibiului promite că va susţine înfiinţarea unui Consiliu Consultativ format din reprezentanţii comunităţilor româneşti de peste hotare în cazul în care va ajunge Președinte. De asemenea, Johannis mai spune ca Alianţa Creştin Liberală a depus la Parlament un proiect de lege privind votul prin corespondenţă.

Candidatul Alianţei Creştin-Liberale la preşedinţia României a acordat un interviu în exclusivitate ziarului Actualitatea Magazin, în care vorbeşte despre o altfel de politică, cea a seriozităţii şi rezultatelor concrete şi despre schimbare.

 

Mai multe detalii pe: http://actualitatea.it/textdepolitica/2214-exclusiv-interviu-cu-preziden%C5%A3iabilul-klaus-iohannis-%E2%80%9Evoi-crea-un-consiliu-consultativ-pentru-rom%C3%A2nii-din-diaspora%E2%80%9D.html?utm_source=newsletter&utm_campaign=INTERVIU+cu+preziden%C5%A3iabilul+Klaus+Iohannis%3A+%60Voi+crea+un+Consiliu+Consultativ+pentru+rom%C3%A2nii+din+Diaspora%60&utm_content=Newsletter-130902-20140923