Implică-te

HANNES SWOBODA (PASD-PE): “APTITUDINILE DE COMUNICARE SUNT FOARTE IMPORTANTE"

HANNES SWOBODA (PASD-PE): “APTITUDINILE DE COMUNICARE SUNT FOARTE IMPORTANTE

Continuăm astăzi seria noastră de interviuri în Parlamentul European. De data aceasta cel abordat este Hannes Swoboda, liderul Grupului Socialiştilor şi Democraţilor din Parlamentul European. Este un politician cu experienţă, membru în Parlamentul European din 1996 şi reprezintă Partidul Social Democrat din Austria şi din 17 ianuarie 2012 este de asemenea şi preşedintele Grupului pentru Alianţa Progresivă a Socialiştilor şi Democraţilor.

Hannes Swoboda, liderul Grupului Socialiştilor şi Democraţilor din Parlamentul European, a avut amabilitatea să ne acorde un foarte scurt interviu in exclusivitate.

Ce părţi bune şi deficienţe aţi constatat la actualul sistem de selecţie şi promovare a candidaţilor din România pentru alegerile europarlamentare? 

Există un amestec de candidaţi cu experienţă dar şi de candidaţi noi ceea ce este foarte pozitiv. Suntem încântaţi că listele electorale includ şi un reprezentant al unei importante minorităţi în România. Această listă foarte puternică de candidaţi va garanta continuitatea muncii care a fost făcută până acum şi va crea oportunităţi pentru generarea de idei noi.

Intregul articol poate fi citit pe http://stiriflux.ro/index.php/special/item/471-exclusiv-hannes-swoboda-pasd-pe-%E2%80%9Captitudinile-de-comunicare-sunt-foarte-importante .