Implică-te

De ce insistă premierul cu pactul politic pe Master Plan. Liberalii acuză din nou: „Nu şi-a ieşit din pielea de copy-paste”

De ce insistă premierul cu pactul politic pe Master Plan. Liberalii acuză din nou: „Nu şi-a ieşit din pielea de copy-paste”

Fostul ministru al Transporturilor, Anca Boagiu, este de părere că insistenţa cu care premierul Victor Ponta ţine la semnarea unui pact politic pentru Master Planul General de Transport are scopul de a „duce în derizoriu înţelegerile pe care le obţine preşedintele pe teme serioase” şi „să se agaţe de imaginea preşedintelui”.

Invitată la Gândul LIVE, fostul ministru al Transporturilor, Anca Boagiu, actualmente primvicepreşedinte PNL, a declarat că premierul Victor Ponta încearcă, în opinia ei, să acrediteze ideea că există o colaborare şi “o frăţie” cu preşedintele Klaus Iohannis, “ceea ce nu este adevărat”.

„El este foarte simpatic. Nu şi-a ieşit din pielea de copy-paste. A văzut că preşedintele Iohannis a obţinut un acord, foarte important, nu numai pentru România, în ceea ce priveşte finanţarea armatei române (…) şi s-a gândit el că dacă Iohannis preşedintele a obţinut un asmenea pact, ia să ne jucăm de-a pactul din două motive. Primul, ca să ducă cumva în derizoriu înţelegerile pe care le obţine preşedintele pe teme serioase, şi doi, să se agaţe de imaginea preşedintelui şi a Opoziţiei şi să spună <<vedeţi ce bine ne înţelegem>>. Încearcă să acrediteze această idee că suntem într-o colaborare şi o frăţie care a existat, am pitit-o şi a ieşit acum la suprafaţă. Ceea ce nu este adevărat”, a declarat Anca Boagiu la Gândul LIVE.  În realitate, a continuat Boagiu, primul-ministru “vrea să ascundă neputinţa miniştrilor lui”.

Mai multe detalii aici.