Implică-te

Constructorii de la Mioveni au manifestat pentru construirea unei autostrăzi

Constructorii de la Mioveni au manifestat pentru construirea unei autostrăzi

Premieră în România. Câteva mii de sindicaliști de pe platforma  de la Mioveni au protestat, miercuri, pentru construirea autostrăzii Pitești-Sibiu.  În schimb, ministrul Dan Șova a postat un anunț pe blog menit să liniștească “apele” constructorilor de autoturisme de la Mioveni.

Potrivit organizatorilor, în Piața Centrală a orașului s-au aflat aproape 10.000 de persoane, atât angajați de la Dacia și societățile furnizoare, cât și reprezentanți ai unor sindicate afiliate Blocului Național Sindical, informează Agerpres.

Protestatarii au scandat “Unitate!” “Jos Guvernul!” și “Jos Băsescu!”.

 ”De ce ‘Jos Guvernul’? Dacă ar fi avut un dram de patriotism cei care formează astăzi Guvernul, nu eram în piață să le spunem să facă autostrada Sibiu-Pitești, care este punctul de legătură între Viena și Constanța. (…) De ce ‘Jos Băsescu’? Pentru că a transformat salariații în sclavi, a modificat Codul muncii în interesul altora, nu al cetățenilor României”, a susținut liderul Sindicatului Automobile Dacia, Nicolae Pavelescu, care le-a cerut protestatarilor să rămână uniți.

Intregul articol poate fi vizualizat pe http://www.dcnews.ro/2014/03/constructorii-de-la-mioveni-au-protestat-pentru-construirea-unei-autostrazi/ .