Implică-te

Consilierii locali PNL Sector 2 nu vor vota noua organigramă propusă de Primarul sectorului 2, domnul Radu Mihaiu

Consilierii locali PNL Sector 2 nu vor vota noua organigramă propusă de Primarul sectorului 2, domnul Radu Mihaiu

‼️ Consilierii locali PNL Sector 2 nu vor vota noua organigramă propusă de Primarul sectorului 2, domnul Radu Mihaiu ⛔️

• suprapuneri de atribuții;
• control direct prin cabinetul Primarului asupra capitalului și patrimoniului instituțiilor subordonate;
• lacune de repartizare organizațională;
• confuzie creată prin denumirile noilor entități interne.

✅ Astăzi, în ședința Biroului Politic al PNL sector 2, conform statutului partidului, consilierii locali liberali au cerut mandat politic pentru votarea proiectelor de hotărâre aflate pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local, care va avea loc joi, 22 iulie, ora 16.00. Principalul punct de discuție a fost propunerea privind noua Organigramă, Statul de funcții, Regulamentul de organizare și funcționare ale aparatului de specialitate al Primarului sectorului 2.
Consilierii locali PNL Sector 2 au prezentat o analiză detaliată a noii organigrame. Biroul Politic al PNL Sector 2 a luat decizia, cu vot unanim, ca la ședința de joi, consilierii locali să nu voteze această organigramă.

ℹ Analiza noii organigrame a relevat următoarele:
• se creează premisele unei supra-structuri de monitorizare și control;
• devine imposibil ca în noua organigramă prezentată să fie făcută o evaluare corectă a performanțelor și, implicit, să fie luate măsuri în consecință;
• ținând cont că la nivelul aparatului de specialitate al Primarului sectorului 2 se observă lipsa de performanță, de eficiență și de calitate a personalului, aspecte relevate și de recentul audit comandat de Primarul sectorului 2, propunerile noii organigrame sunt insuficient fundamentate și pot genera efecte contrare: centralizare, nu descentralizare, control și nu responsabilizare, politizare și nu profesionalizare.

✅ PNL Sector 2 militează pentru un management bazat pe indicatori de performanță, ușor de monitorizat într-un sistem descentralizat, așa cum sunt centrele de profit din economia reală.

221539327_4149017681800186_767735586417639410_n