Implică-te

CONCURS - De Dragobete, vă premiem iubirea de poveste!

CONCURS - De Dragobete, vă premiem iubirea de poveste!

Dragobetele este un personaj din mitologia populară românească, identificat cu zeul dragostei, Cupidon, în mitologia romană, și cu Eros, zeul iubirii în mitologia greacă. El este cunoscut ca fiind protectorul tinerilor și un patron al dragostei, iar sărbătoarea de Dragobete marchează atât începutul primăverii, cât și iubirea, veselia și tinerețea.

După doi ani, în care relațiile interpersonale au fost puse la încercare, ne dorim ca sărbătoarea de Dragobete să ne aducă mai aproape de voi. De aceea, în luna iubirii, tinerii din #PNLS2 vor să afle povestea voastră de iubire și sunt în căutarea celor mai frumoase, mai emoționante ori inedite declarații de dragoste.

➡️ Astfel, începând de vineri, 18 februarie până pe 24 februarie, în ziua de Dragobete, dragi băieți și fete, vom ieși în întâmpinarea voastră! Vrem să ne cunoaștem, să râdem, să ne emoționăm odată cu voi. Intră pentru mai multe detalii pe: https://www.facebook.com/PnlS2/posts/315908663911307

Și pentru că Dragobetele era sărbătorit pe 1 martie în unele zone ale țării, fiind considerat fiul Dochiei, aflați că de Mărțișor vom premia iubirea!
“Te iubesc nu-i urmat de virgulă și dar”, spunea un frumos calambur din poezia “Dragoste n-are plural”. În #S2, “te iubesc” nu-i urmat de “dar”, ci de daruri, premii spectaculoase care vin să vă aprecieze declarațiile de dragoste, poveștile de iubire. Vă așteptăm!

Pemiul I – ,,Cea mai frumoasă declarație de dragoste”- un weekend la mare de 1 Mai.
Premiul al II-lea – ,,Dragoste în doi” – Două cine romantice la restaurant.
Premiul al III-lea – ,, Noi doi”- 5 invitații la spectacol/film.

221539327_4149017681800186_767735586417639410_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

REGULAMENT CONCURS DRAGOBETE

1. Organizatorul concursului este PARTIDUL NATIONAL LIBERAL filiala Sector 2.
2. Concursul va fi organizat în Sector 2 și în mediul online, pe Facebook, în perioada 18.02.2022 – 23.02.2022.
3. Pentru a putea participa la concurs, persoanele interesate trebuie să îndeplinească, cumulativ, următoarele condiții: a) să aibă vârsta de minimum 18 ani împliniți anterior datei de înscriere; b) să completeze fișa de participare cu: o declarație de dragoste deosebită, numele său integral, numărul de telefon și adresa de email pentru a putea fi contactat referitor la rezultatul concursului;
4. Organizatorul își rezervă dreptul de a anula înscrierea oricărui participant care nu respectă Regulamentul sau care este suspectat de fraudă.
5. Concursul se desfăşoară pe teritoriul Sectorului 2, București.
6. Câștigătorii vor fi desemnați dintre utilizatorii care au îndeplinit acțiunile conform condițiilor prezentate anterior.
7. Câștigătorul va fi desemnat, prin jurizare, dintre toți participanții cu înscrierile valide, pe criteriul “cea mai creativă și frumoasă declarație de dragoste”.
8. Câștigătorul va fi contactat de către un reprezentant al Organizatorului, prin telefon sau email privat, în vederea validării pe baza actului de identitate și în vederea oferirii detaliilor privind ridicarea premiului. Prelucrarea datelor din actul de identitate se face exclusiv în scopul identificării Câștigătorului, îndeplinirii obligațiilor legale ale Organizatorului și al desfășurării în bune condiții a concursului.
9. Prin participarea la concurs, participantul își dă consimțământul expres pentru prelucrarea acestor date cu caracter personal.
10. În cazul în care Câștigătorul concursului nu va putea fi contactat sau nu va raspunde până cel târziu la data de 01.03.2022 ora 23:59, Organizatorul își rezervă dreptul de a nu mai acorda premiul respectivului Câștigător. Astfel, va fi desemnat câștigător persoana aflată pe locul următor.
11. Regulamentul de participare/desfășurare este disponibil în mod gratuit oricărui solicitant, putând fi consultat pe http://www.pnls2.ro/.
12. Prin participarea la concurs, toți concurenții sunt de acord ca, în situatia în care vor fi desemnați câștigători, numele lor de utilizator să poată fi făcute publice cu ocazia anunțării Câștigătorului, fără ca aceștia să emită pretenții financiare față de Organizator. Pentru a evita orice dubiu, temeiul publicarii îl constituie îndeplinirea obligațiilor legale ale Organizatorului.
13. Tuturor participanților le sunt garantate drepturile in conformitate cu GDPR, respectiv: a) Dreptul de acces la datele prelucrate; b) Dreptul la rectificarea datelor; c) Dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”); d) Dreptul la restricționarea prelucrării; e) Dreptul la portabilitatea datelor; f) Dreptul de opoziție; g) Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri, h) Dreptul de a retrage consimțământul în orice moment; i) Dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere competentă.
14. Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de către participanți la înscrierea în concurs, exclusiv in scopul anunțării și identificării Câștigătorului.