Implică-te

Comisia Europeană trage de urechi Guvernul Ponta pentru incapacitatea de a construi politici publice coerente

Comisia Europeană trage de urechi Guvernul Ponta pentru incapacitatea de a construi politici publice coerente

Comisia Europeană (CE) a oferit fiecărui stat membru al UE, la începutul acestei luni, recomandările de ţară. Este vorba despre un document în care este analizată situaţia economică a ţării şi sunt oferite recomandări asupra măsurilor ce trebuie aplicate în următoarele 18 luni.

Este un bun prilej pentru o analiză obiectivă a României, curățată de orice populism al politicienilor de stânga. Concluzia este foarte simplă: Guvernul Ponta este tras de urechi de Comisia Europeană. A adunat numeroase lacune, a amânat multe dintre reformele care nu trebuiau amânate. Președintele CE, Jose Barroso, atrage atenția că trebuie să ne concentrăm toate eforturile pe creșterea ocupării forței de muncă și a reducerii șomajului, și nu pe alegerile electorale, după cum fac politicienii români aflați la Putere.

Continuarea articolului pe http://www.andreeapaul.ro/blog/2014/06/comisia-europeana-trage-de-urechi-guvernul-ponta-pentru-incapacitatea-de-a-construi-politici-publice-coerente-pentru-dezvoltarea-economica-a-romaniei/ .