Implică-te

Comisia Europeana il contrazice pe Dan Sova pe tema autostrazii Pitesti-Sibiu: "Nu am impus nici o perioada minima pentru studiul de fezabilitate".

Comisia Europeana il contrazice pe Dan Sova pe tema autostrazii Pitesti-Sibiu:

 Comisia Europeana nu a impus nici o perioada minima de timp pentru realizarea studiului de fezabilitate pentru autostrada Pitesti-Sibiu, a declarat pentru HotNews.ro purtatorul de cuvant al Directoratului General pentru politici regionale al Comisiei Europene. Informatia contrazice unul dintre cele mai folosite argumente ale ministrului Dan Sova pentru a justifica demararea constructiei autostrazii abia peste 2 ani: “Realizarea efectiva a studiului de fezabilitate va dura 24 luni, o perioada minima impusa de catre Comisa Europeana”. In 2012, guvernul Ponta a anulat o licitatie pentru actualizarea studiului de fezabilitate. Acum ar fi trebuit sa fie gata si constructia autostrazii ar fi putut fi inceputa chiar de anul acesta.

Pe langa informatiile legate de Sibiu-Pitesti, reprezentantii Comisiei Europene au facut precizari pentru HotNews.ro si in legatura cu Master Planul de transport si cu ce proiecte de infrastructura vor fi finantate prin fondurile structurale europene.

Articolul poate fi citit integral aici: http://www.hotnews.ro/stiri-esential-16913455-exclusiv-comisia-europeana-contrazice-dan-sova-tema-autostrazii-pitesti-sibiu-nu-impus-nici-perioada-minima-pentru-studiul-fezabilitate-care-este-miza.htm