Implică-te

Cătălin Predoiu (PDL): Sondajele de opinie sunt trucate

Cătălin Predoiu (PDL): Sondajele de opinie sunt trucate

‘Se încearcă inducerea sentimentului fals a unor ierarhii inexistente în politica românească. Le transmit celor care încearcă demobilizarea simpatizanților că nu vor reuși. Sondajele reale arată că PDL este pe primul loc pe partea dreaptă a politicii, iar rezultatele alegerilor ne vor ajuta în coagularea forțelor de dreapta pentru a sprijini un candidat unic la președinția României’, a declarat liderul democrat-liberal.

Totodată, Predoiu a lansat un atac la adresa premierului Victor Ponta.
‘Victor Ponta a depășit orice limită în a jongla cu subiecte serioase. Jocul de-a CSAT, de-a comandantul suprem, declarațiile belicoase legate de atribuțiile domniei sale care nu au nicio legătură cu postul său, ne arată gravitatea lucrurilor dacă se va îndrepta spre postul de președinte al României. Ponta nu este nimerit nici pentru postul de premier și cu atât mai puțin cel de președinte al României. Este avantajat doar de postul de politician de televizor, nu are nevoie de niciun sprijin pentru că poate spune orice’, a declarat Cătălin Predoiu.

Mai mult pe http://www.agerpres.ro/europarlamentare-2014/2014/05/14/2014pe-catalin-predoiu-pdl-sondajele-de-opinie-sunt-trucate-15-28-20