Implică-te

Autostrăzi, la Sfântu’Aşteaptă

Autostrăzi, la Sfântu’Aşteaptă

Declaraţiile publice ale lui Dan Şova, dar şi o promisiune electorală a premierului Victor Ponta, ne asigură că România va construi Comarnic – Braşov, Craiova – Piteşti, Centura Sud a Bucureştiului şi Autostrada Transilvania în regim de concesiune.

Dacă premierul a promis că nu va mai candida în 2016 dacă autostrada Comarnic – Braşov nu va fi gata, Dan Şova asigură, ori de câte ori este întrebat, că cele 4 autostrăzi se vor construi fără tăgadă, în regim de concesiune. Teoria ca teoria, dar practica ne omoară.

Pe hărtie, toate bune

În mai 2013, actualul ministru al Transporturilor declara: “Sunt trei proiecte de concesiune: Comarnic-Brașov, Centura Sud și Craiova Pitești. Toate sunt în derulare. Centura Sud și Comarnic Brașov au aceleași termene, sunt în derulare în același timp. Craiova — Pitești este întârziată cu două luni față de ele. Noi am spus că desemnăm câștigătorul în luna octombrie la Comarnic—Brașov, în noiembrie la Centura Sud și în decembrie la Craiova-Pitești și toate ar trebui să se termine — cea care poate dura mai mult tot Comarnic-Brașov rămâne, pentru că celelalte două sunt în câmpie — până la alegerile din 2016”, a spus Șova, la un post de televiziune.

 

Intregul articol poate fi vizualizat pe http://stiriflux.ro/index.php/special/item/722-special-autostr%C4%83zi-la-sf%C3%A2ntu%E2%80%99a%C5%9Fteapt%C4%83 .