Implică-te

Alegeri PNLS2 - 5 iulie!

Alegeri PNLS2 - 5 iulie!
ℹ️ În data de 5 iulie a avut loc Comitetul de Coordonare al PNL Sector 2, un eveniment important și decisiv pentru viitoarea construcție a filialei noastre.
Mulțumim, în primul rând, celor 460 de membri PNL Sector 2, care au fost alături de noi, mulți dintre ei, până după miezul nopții!
Din cei 813 membri înscriși în Registrul membrilor My PNL, 540 au întrunit condițiile participării, conform deciziei COCON și statutului PNL, respectiv înscriși în baza de date la 31.12.2020 și cu plata cotizației la zi, fiind, astfel, convocați. Dintre aceștia, 456 au fost prezenți.
Mulțumim echipei care a organizat acest eveniment și care s-a asigurat ca întâlnirea noastră să decurgă în cele mai bune condiții!
Este o bucurie pentru noi faptul că timp de 11 ore, cele aproape 500 de persoane prezente au dovedit fairplay și decență. Le #mulțumim, pentru că ne putem mândri cu un eveniment fără incidente reale și fără presiuni.
Acesta este Partidul Național Liberal, acesta este #PNLSector2, un loc al dezbaterilor, al competiției oneste, al oamenilor valoroși!
În această seară, s-a întrunit noul Birou Politic al PNL sector 2.
Felicitări, dragi colegi! Intrăm în linie dreaptă și nu mai avem nicio scuză! Reforma începe acum, iar votul de încredere pe care cu toții l-am primit ne obligă să nu dezamăgim! Membrii PNL sector 2 ne-au acordat încrederea lor și tot sprijinul de care avem nevoie pentru a face din filiala noastră un bastion al liberalismului, al onestității, competenței și bunei-credințe.
Împreună am ajuns aici și #împreună vom merge mai departe!