Implică-te

Adunarea Politica a PPE analizeaza victoria alegerilor europene; discuta aplicatiile pentru inscrierea in grup

Adunarea Politica a PPE analizeaza victoria alegerilor europene; discuta aplicatiile pentru inscrierea in grup

Bruxelles, 3 iunie 2014

Adunarea Politica a Partidului Popular European (PPE) care s-a intalnit ieri si astazi in Bruxelles, a discutat rezultatul victorios la alegerile parlamentare europene, a analizat noile aplicatii de inscriere in grup si a aprobat o rezolutie pe educatie. Intalnindu-se la o saptamana dupa incheierea alegerilor europene, membrii Adunarii Politice au analizat rezultatele in diferitele state membre, care au contribuit la victoria PPE.

Mai mult, Adunarea Politica a PPE i-a multumit lui Jean-Claude Juncker pentru ca a condus prima campanile a PPE in intreaga Europa si pentru sprijinirea campaniilor nationale ale partidelor membre si si-a exprimat intregul sprijin pentru Jean-Claude Juncker, ca fiind candidatul de frunte al celui mai mare partid dupa alegerile pentru Parlamentul European, pentru a deveni Presedinte al Comisiei Europene.

Mai mult, Adunarea Politica a analizat o serie de cereri de inscriere in grup si, in special, presedintele PPE Joseph Daul a salutat aplicatia Partidului Miscarea Populara din Romania (PMP): Alte aplicatii au fost de asemenea discutate pe scurt, printre care NCD (Italia) si PNL (Romania). In final, Adunarea Politica a PPE a aprobat o rezolutie pe internship-uri ca fiind o parte esentiala a educatiei superioare, in special urgentand “eliminarea barierelor legale si birocratice care le obstructioneaza studentilor accesul pe piata muncii prin internship-uri sau angajare temporara”.