Implică-te

"Mai multa Europa" inseamna Europa construita impreuna cu liderii ei puternici si onesti, pro-europeni!

Delegația PDL condusă de președintele Vasile Blaga, de candidatul PDL la prezidențiale, Cătălin Predoiu și vicepreședintele PPE Anca Boagiu, aflată într-o vizită la Berlin a avut, marți, 18.02, o întâlnire cu cancelarul Angela Merkel, în cadrul vizitei la grupul CDU-CSU din Bundestagul german. Întâlnirea a avut loc in cadrul vizitei pe care delegația PDL o face la Berlin și Dresda la invitația CDU, într-o vizită organizată de Fundația Konrad Adenauer. PDL și CDU-ul condus de Angela Merkel fac parte din aceeași familie europeană, Partidul Popular European.
Tot în cursul zilei de marți, delegația PDL a participat la o întâlnire la Cancelaria Federala a Germaniei cu domnul Christian Heusgen, director al Departamentului de Politică Externă, de Securitate și pentru Dezvoltare în cadrul căreia s-a discutat despre situația politică internă a României și viziunea PDL asupra politicii regionale și europene.
De asemenea, delegația PDL condusă de președintele Vasile Blaga a avut un prânz de lucru cu președintele Comisiei pentru Afaceri Europene din Bundestagul german, Gunther Krichbaum, un mai vechi prieten și cunoscător al României.
Din delegația PDL prezentă la Berlin mai fac parte: candidatul PDL la prezidențiale, Cătălin Predoiu, prim-vicepreședinții PDL Anca Boagiu și Andreea Paul, secretarul general Gheorghe Flutur, europarlamentarul Monica Macovei, vicepreședinții PDL Mircea Hava, Raluca Turcan, Romeo Raicu, Ioan Bălan, Alin Popoviciu și Alexandru Nazare, secretarul general adjunct Costică Canacheu, secretarul executiv Radu Carp și președintele OT-PDL Sorin Moldovan.