Implică-te

Anca Boagiu critică dur felul în care autoritățile au decis să acționeze în cazul furtunilor de zăpadă

Anca Boagiu critică dur felul în care autoritățile au decis să acționeze în cazul furtunilor de zăpadă

Anca Boagiu critică dur felul în care autoritățile au decis să acționeze în cazul furtunilor de zăpadă care afectează mai multe județe și în urma cărora ANM a anunțat COD ROȘU, iar vicepremierul Liviu Dragnea a anunțat posibilitatea declarării stării de alertă.
Pe blogul personal al senatorul PDL Anca Boagiu, vicepreședinte al Partidului Popular European, susține că s-a acționat total greșit.
"Dacă în ziua accidentului premierul sărbătoarea împreuna cu vicepremierul Dragnea într-un restaurant italian, astăzi, când pentru prima data în istoria României se anunța codul roșu – exagerat de altfel, pentru a scuza incompetenţa Guvernului – premierul juca baschet într-o sala de sport din Capitala, în timp ce vicepremierul Dragnea îi ținea locul la așa-zisul comandament de iarna. Mai mult, Dragnea anunţă următorul comandament mai pe seară, dar imediat după ce premierul a fost prins cu pantalonii în vine, se improvizează iaraşi un comandament la nici 2 ore, în care s-a făcut copy paste la ce s-a spus la precedentul, domnul premier traind cu impresia că doar aşa poate îşi mai spală din ruşine.
Restul articolului este disponibil pe: http://www.pesurse.ro/2014/01/27/fost-ministru-al-transporturilor-s-a-declarat-cod-/